Beko

Recepti

Hladna bučno pomarančna juha s kurkumo

  • Kosilo
  • 30'
  • x4

1

Olupimo in narežemo bučo, korenje, čebulo in svežo kurkumo.

2

V ponvi na hitro prepražimo čebulo. Dodamo korenje, bučo in kurkumo.

3

Dodamo vodo in vremo 10 minut.

4

Dodamo pomarančni sok.

5

Juho zmešamo s paličnim mešalnikom.

6

Začinimo in postrežemo.

Sestavine

  • 1 čebula
  • 600 g buče
  • 400 g korenja
  • sok dveh pomaranč
  • 1 korenina sveže kurkume
  • 5 g kurkume v prahu
  • 15 g ekstra deviškega olivnega olja
  • sol in bel poper

Koristno za:

  • Okretnost
  • Osredotočenost
  • Zmogljivost
APPROVED BY NUTRITIONISTS OF FC BARCELONA APPROVED BY NUTRITIONISTS OF FC BARCELONA