Beko

Recepti

Krompirjeva torta s tunino omako bolognese

  • Večerja
  • 1h 30min
  • x4

1

Drobno sesekljano čebulo ocvremo v vročem olju.

2

Dodamo nariban paradižnik.

3

Začinimo z origanom.

4

Dodamo koščke tune.

5

S plastjo pireja naredimo torto.

6

Dodamo plast tunine omake bolognese.

7

Ponovimo in zaključimo s plastjo pireja.

8

Po vrhu pa potresemo nariban sir.

9

Pečemo 15 minut v pečici na 180 ° C.

Sestavine

  • 800 g krompirjevega pireja
  • 400 g sveže tune ali tune iz konzerve
  • 1 velika čebula
  • 800 g zrelega paradižnika
  • 4 žlice olivnega olja
  • Sol in poper
  • Origano

Koristno za:

  • Hitrost
  • Osredotočenost
  • Zmogljivost
APPROVED BY NUTRITIONISTS OF FC BARCELONA APPROVED BY NUTRITIONISTS OF FC BARCELONA