Beko

Recepti

Losos, krompir in bučka, pečeni v peki papirju

  • Večerja
  • 30'
  • x1

1

Pečico segrejemo na 180 stopinj C.

2

Velik kos peki papirja prepolovimo, nato ga odpremo in položimo na ravno površino. Na eno polovico položimo bučko in krompir, po vrhu razporedimo šalotko, koper in rezine limone

3

Začinimo s soljo, poprom, oljem in timijanom.

4

Drugo polovico peki papirja prepognemo čez lososa.

5

Pečemo 15 do 17 minut.

Sestavine

  • 1 file lososa, brez kože
  • 1 bučka – narezana na tanke rezine
  • 1 šalotka - narezana na tanke rezine
  • 1 krompir - narezan na tanke rezine
  • ½ lomone – narezane na rezine
  • 20 g svežega kopra ali timijana
  • Grobo mleta sol - mlet poper
  • 15 g olivnega olja

Koristno za:

  • Moč
  • Osredotočenost
  • Zmogljivost
APPROVED BY NUTRITIONISTS OF FC BARCELONA APPROVED BY NUTRITIONISTS OF FC BARCELONA