Beko

Recepti

Testeninska solata s pestom, edamame in pečenim piščancem

  • Kosilo
  • 30 min
  • x2

1

Testenine skuhamo po navodilih na embalaži (al dente). Odcedimo in splaknemo pod mrzlo vodo, da se ohladijo.

2

Edemame kuhamo v vreli vodi 2 do 3 minute. Odcedimo in splaknemo pod mrzlo vodo.

3

V veliki skledi zmešamo pesto in avokado, z vilico rahlo zmečkamo in začinimo s soljo in poprom.

4

Zmešamo s testeninami in peteršiljem.

5

Po vrhu potresemo edemame in pečenega piščanca ter okrasimo s peteršiljem.

Sestavine

  • 1/2 paketa testenin farfale (metuljčki)
  • 200 g pečenega piščanca
  • 100 g fižola edamame
  • 200 g bazilikinega pesta
  • 2 avocada, z odstranjeno peško in narezana na kocke
  • 50 g sesekljanega peteršilja in bazilike + nekaj za dekoracijo
  • Sol, po okusu

Koristno za:

  • Moč
  • Okretnost
  • Zmogljivost
APPROVED BY NUTRITIONISTS OF FC BARCELONA APPROVED BY NUTRITIONISTS OF FC BARCELONA